Matresor

Under 2022 lanserar vi skräddarsydda resor med handplockade destinationer på temat värmländska matproducenter. Producenterna vi besöker visar upp och berättar om sina verksamheter och du som resenär får tillfälle att både smaka på produkter samt lyfta frågor och funderingar. Resan följer ett specialgjort schema där allt, såsom transport, chaufför, reseledae, besöksmål och bekvämt boende med helpension, ingår och allt du som resenär behöver göra är att luta dig tillbaka, njuta och låta oss visa dig matvärmland från sin allra bästa sida.

 

 

Kommande resor:

Matresa i Fryksdalen 14-15 Maj

Välkommen att i dagarna två njuta fullt ut av det fantastiska matlandskap som vårt vackra och bördiga Värmland är.

 

På denna skräddarsydda resa tar vi med dig direkt ut till några av de värmländska livsmedelsproducenterna där du får en intressant inblick i verksamheten och produktionen. Vi får känna på, smaka på och uppleva hur vår mat går från ”jord till bord” och träffa människorna bakom.

 

Vi mellanlandar för övernattning på Sillegårdens Sommarpensionat där vi njuter av den historiska atmosfären och genuina miljön.

Almars Krog har tagit över köket för kvällen och bjuder oss på en 6 rätters värmlandsinspirerad meny med tillhörande dryckespaket som Karlstadsbaseade Uncoked Wines har tagit fram.

 

Starta söndagsmorgonen med ett dopp i ett stilla Fryken och njut av frukost på pensionatets veranda eller i den lummiga trädgården innan vi fortsätter vår matresa i Fryksdalen.

 

I paketet ingår:

– Två dagars rundresa i bekväm buss med chaufför & reseledare –

– Besök hos 6 olika livsmedelsproducenter med smakprovning –

– Två luncher –

– 6 rätters middag med vinpaket –

– Övernattning i dubbelrum på Sillegårdens Sommarpensionat –

– Frukostbuffe med lokala specialiteter –

 

Datum

Lördag 14 maj 09:00 – Söndag 15 maj 17:30

Pris

4495kr per person

 

Bokning av denna resa sker HÄR

Matresor 2

Skafferiet

 

Besöksadress:

Almars gård 433, 65591 Karlstad

Telefon:+46 054-534732

skafferiet@almarskrog.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev