Mattor, kuddar och filtar finns att låna men med tanke på pandemin får du gärna ta med dej egen utrustning om du föredrar det.

Flera kurser på Loftet kommer inom kort.

Välkommen med din intresseanmälan.

Varje anmälan bekräftas via e-post.

Yoga för klart sinne

13 Juni

Tid: 15:00 - 18:30

Pris: 495 kr

Total vandingslängd: 3 km
Svårighetsgrad: Lätt/Medel

Vi utgår från Skafferiet på Almars Gård och vandrar tillsammans genom älvdeltats varierande terräng. Vi får igång blodcirkulationen och syresättningen i kroppen samtidigt som vi njuter av naturen och dess lugnande inverkan på oss.
Vid vårt första stopp, en uråldrig gles barrskog med marken täckt av mjuk mossa, genomför vi ett enkelt yogapass med fokus på andningen. Vi utför lugna medvetna rörelser som förstärker vårt välmående och får oss att stanna upp och uppleva nuet.

Väl framme vid älven möts vi av stillsamt vatten och en sprakande eld. Här kan du prova på en stunds meditation eller ta ett kallt dopp i Klarälvens rena vatten.

När hungern gör sig påmind äter vi mat vid brasan, en enkel men välsmakande middag i regi av Almars Krog inspirerad av naturen och årstiden.

Kom som du är, klädd för rörelse utomhus med sköna träningsskor på fötterna. Medtag en fylld vattenflaska och en liten ryggsäck så vi alla kan hjälpas åt att bära proviant och ved.
Lämna krav och prestationer hemma. Ingen övrig utrustning eller några som helst förkunskaper krävs.

Boka din plats på kursen