Yoga för medveten närvaro

Start: 13 april

Tid: 11:00 - 12:15

Antal tillfällen: 8 ggr

Pris: 1200kr

Info: I denna kurs använder vi oss av yogans meditativa redskap för att stilla sinnet och frammana en större närvaro i nuet. Denna kurs fungerar även bra att utöva sittandes på stol för dej som föredrar det. Alla våra yogakurser har fokus på att landa här och nu samt att släppa på spänningar och stress. På loftet får du uppleva lugn och stillhet i en rofylld miljö. Kom gärna i god tid inför passet, ta en kopp varmt te i Skafferiet eller landa på den mjuka ullmattan på loftet. Inga förkunskaper krävs. Kom precis som du är!

Mattor, kuddar och filtar finns att låna men med tanke på pandemin får du gärna ta med dej egen utrustning om du föredrar det.

Här finns gott om plats då vi tar in ett mkt begränsat antal deltagare på vårt stora loft på nästintill 400kvm.

Välkommen med din intresseanmälan.

Varje anmälan bekräftas via e-post.

Yoga för harmoni och balans

Start: 13 april

Tid: 17:30 - 18:45

Antal tillfällen: 8 ggr

Pris: 1200kr

Info: Denna kurs vänder sej till dej som vill stilla sinnet efter dagen, och samla ny kraft och energi inför resten av veckan. Alla våra yogakurser har fokus på att landa här och nu och att släppa på spänningar och stress. På loftet kan du landa i lugn och stillhet nu när dagen går mot sitt slut. Kom gärna i god tid inför passet, ta en kopp varmt te i Skafferiet eller landa på den mjuka ullmattan på loftet. Inga förkunskaper krävs. Kom precis som du är!

Boka din plats på kursen